Siirry sisältöön

Hiukkassuodattimet ja katalysaattorit

Hiukkassuodattimet ja katalysaattorit kaikkiin merkkeihin

FennoSteelin valikoimasta löytyvät yleisimmät hiukkassuodatin- ja katalysaattorimallit raskaaseen kalustoon. Ajoneuvokantamme mukaisesti Scania, Volvo ja Mercedes ovat parhaiten edustettuina. Teemme myös tilauksesta harvinaisia malleja, joten kysy yhteyshenkilöltämme lisää.

Parhaan tiedon saatavilla olevista malleista löydät vieressä olevan "Raskaan kaluston hiukkassuodattimet ja katalysaattorit" -linkkiä klikkaamalla.

Kunnostettu vai uusi suodatin

Käytössä oleva hiukkassuodatin voidaan kunnostaa tyypillisesti noin 3-5 kertaa. Näin ollen kunnostettu suodatin tarjoaa kilpailukykyisen vaihtoehdon huolehtia ajoneuvon hiukkaspäästöistä. Mikäli hiukkassuodatin pääsee täyttymään noesta ja tuhkasta liian täydeksi, on vaarana että se sulaa korkeamman lämpötilan ajosuoritteissa ja tällöin sitä ei enää pysty saattamaan toimintakuntoon. Huolehdithan siksi suodattimen vaihdosta huolto-ohjelman mukaisesti. Myös käytetyllä öljylaadulla ja moottorin kunnolla on suuri merkitys hiukkassuodattimen elinikään.

Mikäli suodatin ei kelpaa kunnostuksen jälkeen ajoneuvokäyttöön, täytyy se korvata uudella hiukkassuodattimella.

FennoSteelin ohjelmassa on sekä kunnostetut että uudet suodattimet.

Lisätietoja ja tarjoukset antaa Jani Korkiakoski, sähköposti ja puhelin 040 5293334. Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Piikarbidi vai kordieriitti

FennoSteel käyttää katalysaattoreissa ja hiukkassuodattimissa sekä piikarbidi- että kordieriittikennoja. Piikarbidi on ulkoväritykseltään musta ja sen segmentit on liitetty sauma-aineella toisiinsa. Kordieriitin tunnistaa ruskeasta väristä.

FennoSteel valitsee käytetyn kennotyypin kohteen vaatimusten mukaan. Itse kenno pinnoitetaan jalometallipitoisella tukiaineella, joka katalysoi kaasumaisten päästöjen ja nokipäästöjen puhdistusta.

Silicon Carbide substrate 5
Cordierite 4

Laatu, ihmiset ja ympäristö

 

FennoSteel tunnetaan maailmalla tinkimättömästä laatuasenteesta. Laadukkaan toiminnan seurauksena niin tuotekehitys, tuotanto ja logistiikkatoiminnot ovat ISO 9001 sertifioituja.

Ihmiset tekevät laadun ja teemme parhaamme taataksemme turvallisen, motivoivan ja rohkaisevan työpaikan. OHSAS 18001 sertifikaattimme on seurausta systemaattisesta työstämme tällä saralla.

Olemme panostaneet kaikessa toiminnassamme ympäristöystävällisyyteen, josta osoituksena on Fennolle myönnetty ISO 14001 sertifikaatti. Kaikki tuotannossamme käytetyt prosessien oheistuotteet ja raaka-aineet joko hyötykäytetään omassa tuotannossamme tai kierrätetään asianmukaisesti lajiteltuina.

FennoSteelille on myös myönnetty Avainlippu korkean kotimaisuusasteen merkiksi. Olemme tästä hyvin ylpeitä.