Siirry sisältöön

Alustarakentaminen

Alustarakentamisen komponentteja suunnittelusta valmistukseen

FennoSteelin perinteinen osaaminen on keskittynyt pakoputkistoihin ja teräsputkien valmistamiseen. Päätuotelinjojen rinnalla valmistamme myös konekantaamme ja osaamiseemme soveltuvia erikoistuotteita.

Alustarakentamisen putkikomponentit ovat tyypillisä raskaan kaluston erikoistuotteita. Oheinen tuoteluettelomme esittää yleisimpiä osiaamme. Muistathan, että teräsputkien valmistuslinjamme sekä automaattiset laserleikkaus- ja taivutussolut valmistavat vaativimmatkin tuotteenne alusta loppuun.

Osaaminen

Vahvuutemme on pitkä osaaminen teräskomponenttien suunnittelusta valmistukseen.

Konekanta

Tuotannossamme on pitkälle automatisoituja koneita ja valmistuslinjoja joilla tekeminen on tehokasta ja kilpailukykyistä.

Tahtotila

Erikoistuotteiden noste markkinoilla ruokkii entisestään vahvaa tahtoamme olla asiakkaan ensisijainen valinta.

Tuotteet

  • Raskaan kaluston lokasuojien kannakeputket.
  • Raskaan kaluston alleajosuojan tukiputket.
  • Laserleikatut putkiosat.
  • Apurunkojen putkiosat.
  • Ohutlevyrainan kavennukset, avonaiset profiilit, reikärainat ja stanssatut laipoitukset.
  • Putkien laajennusliitokset ja hitsaukset.

Osaavaa palvelua suunnittelusta toteutukseen

FennoSteelin erikoistuotteita käytetään mitä erilaisimmissa kohteissa kuten koneissa, laitteissa, ajoneuvoissa ja työkoneissa.

nfd

Ruostumaton pakojärjestelmä

Tämä työkoneen pakojärjestelmä sisältää välittömästi moottorin jälkeen asennetun vaimenninosion. Teknisesti ratkaisu on korkeatasoinen johtuen kohteelle määritellyistä melu- pintalämpötila- ja painorajoista sekä vaatimuksesta kestää pitkäaikaista voimakastakin tärinää.

 

hanger-tube

Kannakeputket

Lokasuojien kannakeputket ovat tyypillisiä FennoSteelin erikoistuotteita, joihin konekantamme sopii mainiosti. Olemme itse putkiaihion valmistaja ja seuraavissa vaiheissa taivutus-, katkaisu- ja päänmuotoilulinjamme valmistaa oikean muotoiset tuotteet.

 

Miksi valita Fenno

Käytössämme on erittäin laaja konekanta ja osaava henkilöstö. Olemme luotettava yhteistyökumppani ja teemme osaltamme kaikkemme jotta asiakkaidemme hankkeet onnistuvat.

Tarjontamme ei rajoitu pelkkään valmistukseen vaan annamme tarvittaessa myös tuotekehitys- ja projektiosaamisemme hankkeen käyttöön.

Ota yhteyttä niin mietitään miten voisimme auttaa.

KATKAISUAUKOTUSTAIVUTUSMUOKKAUSHITSAUSIDEOINTISUUNNITTELU

Laatu, ihmiset ja ympäristö

FennoSteel tunnetaan maailmalla tinkimättömästä laatuasenteesta. Laadukkaan toiminnan seurauksena niin tuotekehitys, tuotanto ja logistiikkatoiminnot ovat ISO 9001 sertifioituja.

Ihmiset tekevät laadun ja teemme parhaamme taataksemme turvallisen, motivoivan ja rohkaisevan työpaikan. OHSAS 18001 sertifikaattimme on seurausta systemaattisesta työstämme tällä saralla.

Olemme panostaneet kaikessa toiminnassamme ympäristöystävällisyyteen, josta osoituksena on Fennolle myönnetty ISO 14001 sertifikaatti. Kaikki tuotannossamme käytetyt prosessien oheistuotteet ja raaka-aineet joko hyötykäytetään omassa tuotannossamme tai kierrätetään asianmukaisesti lajiteltuina.

FennoSteelille on myös myönnetty Avainlippu korkean kotimaisuusasteen merkiksi. Olemme tästä hyvin ylpeitä.